19.1.2016 – Lazy day

image

Tog en tupplur tillsammans med Minou tidigare idag, det var rätt skönt att sova en stund på dagen. Händer ju typ aldrig! Det var inte det lättaste att få henne att somna med mig bredvid i sängen, hon ville bara busa. Annars lägger jag bara ned henne i vagnen/sängen och går bort, så hon fattade nog inte riktigt att hon skulle sova när jag låg där bredvid.

Imorgon ska hon få följa med och jobba i butiken några timmar. Jag skall vara där tills syster kommer och löser av vid 13-tiden och jag har ju inte så mycket andra val än att ta henne med mig då alla barnvakterna är på vift. Men det blir nog inga problem, där finns ju massa nya ytor att utforska. Det är näst sista veckan butiken är öppen nu, så det här blir antagligen min sista ”arbetstur”! *snyft*

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag har o alltid barnen med mig överallt. Tänker int ens på det 🙂 Här har vi majken sjuk med hög feber. Suck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *