19.1.2015 – monday

Godmorgon godmorgon säger jag hemifrån föräldrarna. Flyttade in här för en vecka framåt när det nu var deras tur att åka iväg till Teneriffa för lite sol och värme. Jag håller såklart Molly sällskap medan de är borta, plutten kan ju inte vara ensam hela veckan.

image

Jag har just ätit en sen frukost (har eftermiddagspass i butiken). Försöker vänja mig inför fredagens sockerbelastningsprov vid att vara utan mat en stund efter att jag vaknat. Har vanligtvis väldigt bråttom att få i mig frukost för att inte hinna börja må illa, men inför sockerbelastningen får man inte äta något på 10-14h före! Alltså ingen frukost den dagen… Uäk, kommer att må så illa. Men därför försöker jag nu vänja kroppen så att jag skall ta mig igenom det lite enklare.

image

Nu nu skall jag göra mig i ordning för dagen. Tänkte ta en svängom till Jysk och Wild Shoe innan jobbet.

 

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Varfär skall du ta det? Jag skall också ta det om några veckor, förra gången var pain för spydde upp drickan så fick börja om. men denna gång skall det lyckas på första. Ta med en bok eller något så går tiden fort 🙂

   1. Det är bra. Här skall bara såna som har bmi över 30 eller sen nån i släkten som har diabetes ta det. Men det är inte så hemskt som det låter, tänk på allt annat än att må illa så går det 👍

 2. Så förbannat tråkigt att mäta sockerbelastningen. Segt att sitta där flera timmar och häcka. Ta med datorn och en film eller två är mitt tips. Är också frukostjunkie men det var nog inget problem att hålla sig, och det smakar inte så hemskt som jag hade förväntat mig. Som sagt, bara aaaaastråkigt att sitta där så länge.

  1. Åh, vad jobbigt.. Får ta med en bok eller titta film på paddan jo.. Ser inte alls fram emot det! Hoppas bara jag inte hinner börja spy så jag måste ta om det sedan, har en tendens att göra det när jag inte får mat i mig på morgonen.

 3. Jag bor själv i Raseborg och fick svaret att är bmi: et under kontroll och man är under 30 så behövs det inte tas.

  1. Är det sant!? Då skulle jag alltså inte alls behöva gå egentligen… Vilket lureri! Ja då gör jag iaf inte fler försök ifall det misslyckas på första.

   1. Så har de sagt åt mig också både nu och när jag senast var gravid 2012 så jag har inte behövt gå. Förstår inte alls varför du måste ta det. Konstigt att de säger olika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *