19.1.2014 – sun(ny)day

Nu har vi ju inte riktigt samma köld här i söder som det lär vara i Österbotten, endast -12 grader får vi tampas med. Fortfarande dock liiite för kallt för att vistas utomhus allt för länge för min del. Men ajajaj så skönt det var de 15 minuter som jag plockade ved och sopade terassen utomhus under dagen. Sen är det ju alltid fint att sitta inne i ett varmt hus och titta på det fina vädret genom fönstret också. Lite mer my cup of tea. 
 
 
Min ”last” när det är fint väder ute är å andra sidan att jag får städmani. Ett jäkla sug på att skrubba lister, reda upp köksskåp och sånt där som en aldrig annars skulle vilja ta sig an. Så det gjorde jag till viss del idag. Skrubbade köket.
Sen hälsade vi också på ute hos syster i Svartå där vi blev bjudna på mat, innan jag vinkade ajjöö till killen som åkte iväg på jobb igen.
Nu: Handbolls-EM, karelska piroger och Molly-mys resten av kvällen.
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. jo jävlar visst e de skönt att sita inne nu när de e kallt. En orsak att inte fara på lenkki 😉 Hey, kom förbi oss nån kväll nu när du e i karis! Borde va hemma så gott som alla kvällar..

    Svar:
    det gör jag gärna, imorgon kanske!? Har träning ikväll och onsdag, så tisdag eller torsdag är alternativen nästan 🙂 jag hör av mig!

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *