18.9.2016 – söndag

Nu verkar det som om vi fått se vårt av solen för denna resa. Mulet och regn lovat till våra två sista dagar och det verkar stämma. Vi får försöka promenera runt och se lite mer av stan då istället. Vi har faktiskt mestadels prioriterat strandhäng så här långt eftersom det varit så himmelens varmt. Och så trivs ju Minou helt klart bäst på stranden!

image

Igår tog vi en båt ut till ön Hvar. Helt fint ställe, men jätte dåliga stränder. Samma gäller här i Split, tycker stränderna är rätt så dåliga. Vi har mest hållit till på en liten sandstrand som är jätte långgrund. Det är den som vi alla gillat bäst och som Minou har mest glädje av. Annars är det mest stenstränder vilket jag inte gillar!

image

Här har vi en liten poserare som ställde upp på foto i sin nya klänning ♥

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ifall du inte gillar stenstränder så har du tyvärr rest till helt fel ställe. Kroatien är känt för sina steniga stränder och kristallklara vatten. De flesta använder strandskor då de är på stranden och badar.

    1. Som Heidi redan skrev så var det här alltså inte menat som någon solsemester, men i och med att det är så varmt så har vi ju velat vara på stranden. Men fortfarande tycker jag att stränderna är dåliga.. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *