18.8.2014 – #bkdamer

Kanske dags att förklara hur jag hamnade på Midnattsloppet i Stockholm under helgen nu då. Har kanske glömt att nämna det för er, men Stockholmsresan var nog helt planerad sedan flera veckor tillbaka. Syftet var träningsmatcher med handbollslaget inför säsongen. Så efter jobbet på fredag packade vi iväg oss med Viking Line över potten. Första träningsmatchen gick av stapeln redan på lördag förmiddagen och nästa match på söndag eftermiddag. Där emellan var det tänkt att vi skulle ha nån form av träningspass, men vad var ännu oklart.

imageVi bodde alla tillsammans i ett 12-personers rum på ett hostell i Zinkensdamm. Ni kan ju tänka er stanken i detta rum med svettiga spel- och träningskläder hängande i varje hörn! Men jävlar vad bra för lagsammansvetsningen, kunde inte varit bättre.

Vi hade inte alls tänkt på att Midnattsloppet (Midnight Run) inföll exakt samtidigt som vi skulle vara i stan, men när vi sedan började tala om det så blev vi lite sugna på att springa. Loppet har ju varit slutsålt sedan länge, men eftersom jag råkar känna en av arrangörerna sa jag att jag kanske kunde höra mig för om det går att fixa platser till oss. Innan jag ens hann fråga hade min svenska kompis noterat att vi var på väg till stan och erbjöd sig att fixa platser till oss! Så då behövde vi bara övertala vår tränare att få springa, vilket löste sig efter lite tjat.

imageBästa lagkamraterna.

På kvällen hämtade vi ut våra tröjor och ställde oss tillsammans med 32000 andra i startblocket. Stämningen var magisk och fast kroppen var lite trött efter matchen tidigare på dagen så gick det hela på adrenalin. Jag och Jenny som var först i mål från laget passerade mållinjen vid 56:40. Helt hyfsat resultat med tanke på att vi hade en match liggande i benen och inte skulle ta ut oss för mycket p.g.a söndagens match. Men nästa gång jag springer skall jag nog se till att inte ha annat program som krockar och utmana mig själv till en bättre tid! Tack snälla Jocke som gjorde detta möjligt för oss, det gjorde vår resa ännu mer lyckad och var en riktig upplevelse!

imageRosa tröjor överallt. Försök hålla reda på lagkamraterna i den här massan! 🙂

image

Eftersom nu det här var en handbollsresa kan jag ju också meddela att vi vann båda våra träningsmatcher, så att vi drog ett litet spontanlopp på 10km där emellan gjorde tydligen ingen skada i alla fall 😉 Sist, men inte minst, tack brudar för en suverän resa!

You may also like

Inga kommentarer

  1. lite nolot när arbetskompisarna i Socis sa att är syrran din i Sverige och jag visste inget. Jag sa att nä du är på handbolls match 🙂 sen fatta jag ju att matchen hölls i sverige! Jag är med jag!!
    Grattis till vinsterna!

    1. haha! Visste du inte att jag var i Sverige? 🙂 Du är så tankspridd, så du borde nog har vetat, men du har inte lyssnat ordentligt 🙂

    1. Det var jätte roligt, tack snälla du igen för att du fixade platser åt oss alla 🙂 jamen det är ju helt förståeligt att du hade fullt upp. Vi får ta det en annan gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *