18.7.2017 – Tisdag

Godmorgon! Sitter med min frukostskål framför mig och funderar hur jag skall lägga upp dagen. Minou skall antagligen hänga med sin farmor någon timme under förmiddagen och då hade jag tänkt sitta på Skattekontoret och köa tillsammans med alla andra som hänger där den enda dagen i veckan som de har öppet. Men så såg jag igår när jag promenerade förbi att de har stängt hela juli också, så där lär jag ju inte få någon hjälp. Älskar vart servicenivån är på väg i denna stad…

På eftermiddagen har jag rådgivning och till kvällen skall vi sedan åka till Karis och hälsa på min faster och hennes karl som är på besök från Malmö. Men där emellan har vi alltså inga planer. Solen ser ju ut att har hittat tillbaka idag igen, så kanske vi hinner med ett besök till stranden mellan programmen.

Önskar er en riktigt skön sommardag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *