18.7.2017 – Gravidstatus v.37+5

Jag kom precis hem från rådgivningen och tog som vanligt fram rådgivningskortet från då jag var gravid med Minou och jämförde dem med varandra. Det visade sig att jag faktiskt var på rådgivningsbesök exakt samma dag (v.37+5) då jag väntade henne. Och tro det eller ej, men förutom att vikten nu ligger 1kg mindre än sist så var alla värden exakt samma. Blodtryck, magmått etc. Hur galet är inte det?

Själv har jag sluppit alla kroppsliga krämpor den senaste tiden, så jag mår i det stora hela riktigt bra. Men ett lätt illamående har börjat dyka upp om mornarna/förmiddagarna igen. Oftast går det över med lite vila eller en liten matbit, så det är inte så farligt. Men inget jag saknat heller vill jag påstå. Inte mycket kvar nu oavsett, fyra veckor på sin topp (om jag går lika mycket över tiden igen). Så det skall jag väl kunna uthärda.

Tråkigt förresten, att så många fortfarande verkar ha problem med att komma in på bloggen efter att jag bytte webbhotell. Adressen är ju fortfarande densamma, men av någon anledning verkar inte vissa datorer och telefoner vilja hitta fram till rätt sida. Läsarantalet har nästan halverats här. Hoppas mina gamla läsare hittar tillbaks hit snart! ♥

You may also like

2 kommentarer

    1. Du måste kanske starta om den eller uppdatera den eller nåt för att den skall rensa cachen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *