18.7.2016 – På Minous villkor

Hela den här resan har vi egentligen gjort allt på Minous villkor. Jag har inget intresse av att springa i butiker här i Stockholm, så vi har nästan bara gjort sånt som hon tycker är kul. Suttit länge nere på frukosten så att hon har kunnat leka i lekhörnan. Hängt i en jätte bra park, som jag hittade alldeles här intill, i timtal. Och bara promenerat runt längs gatorna med vagnen, hon älskar att åka i den och se på folk!

image

När hon somnade första gången vid 11-tiden passade jag på att göra något för min skull. Bytte om till träningskläder snabbt som attans och gick till hotellgymmet. Värmde upp med 20min tempoökning på löpbandet och hann sedan bara börja med första muskelövningen innan hon vaknade igen! Hon sov alltså inte mer än 40min, så det blev inte så mycket tränat ändå. Några magövningar kunde jag göra medan hon sysselsatte sig med en medicinboll, men sen fick vi kila tillbaka till rummet. Vilken tur att jag körde tempoökningen iaf, då fick jag både upp pulsen och svetten.

image

Nu ska jag ta en kort siesta (medan hon också gör det). Storstadspulsen och det fina vädret har gjort mig alldeles utmatad!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *