18.6.2015 – att få ett liv igen

Halleluja, jag är färdig med rean! Imorgon kl.9:00 drar den igång på DinoDina.com, och som bäst ställs det i ordning i butiken också. Så om ni är smarta kikar ni ju förbi butiken redan i eftermiddag och nappar det bästa (annars har vi öppet imorgon mellan 9-12) 😉 Jag kommer också att åka dit någon timme i eftermiddag för att hjälpa färdigställa allting, så eventuellt nappar jag med mig något plagg då också.

Annat som hänt de senaste dagarna då?

Nå. Min härliga unge sov en megasömn inatt och vaknade endast en gång på hela natten! Vi gick och lade oss vid midnatt ungefär och hon vaknade nästa gång strax efter 5 imorse. Sedan steg vi upp vid 8. Utvilad? Mer än på länge.

Jag har också varit på midsommarhandel och laddat upp med lite god dricka till mig själv. Vi kommer att åka till en stuga i Porkkala över midsommaren och ha Minou med oss, så då tycker jag inte det är passande med alkoholhaltigt. Men man vill ju gärna festa till det lite ändå, så det fick bli alkoholfritt Rosé vin! Känns ju lite festligare än Cola i alla fall.

image

Nu skall vi iväg till gymmet och köra ett lätt träningspass. Jag har fått ett nytt program att träna enligt, men mer om det lite senare!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *