18.6.2014 – In the box

image

Jamen visst var det en Michael Kors väska (eller med rätta Michael Michael Kors) som gömde sig i lådan! Fick alltså själv välja ut vilken jag ville ha och har länge tyckt mig behöva en svart basväska, så det blev denna Jet Set Top-Zip Saffiano Tote. Älskar detaljerna med sidofacken på denna, jämfört med till exempel Travel-modellen (OBS! på rea på Net-a-porter.com!) som inte har några detaljer alls.

Den har dock varit svår att få tag i. Frågade efter den i Stockholm i våras, men den var slutsåld överallt sa de. Plötsligt fick de in den på Net-a-porter igen och jag hade nog bara tur som råkade se den vid rätt tillfälle, för några dagar efter att vi beställt den var den slut igen. Det var väl meningen att jag skulle ha den helt enkelt!

You may also like

Inga kommentarer

 1. Den här modellen är faktiskt mycket snyggare än den du länkade till. Lite extra med sidofacken, jag har inte alls sett denna tidigare.Jag skulle också ”behöva” en svart väska, längtar efter Marc by Marc Jacobs Classic q hillier hobo-modellen, men det är tyvärr inte på rea (ännu).

  1. Tycker nog Travel-modellen är riktigt fin också men gillar faktiskt den här mer!
   Sällan dessa klassiska väskor blir på rea i basfärgerna tyvärr… Såg att modellen du letade efter var på rea i nån färg nog, men svarta kommer väl knappast att läggas ner 🙁

 2. Men alltså jösses, vem har råd att lägga ut 200 euro på en väska. Fin är den, men tror jag fortsätter gå med min 30 euros väska. 🙂

  1. Jag ser väskor som investeringar sidu. Köper man i kvalitet så kan man ha dem i 30 år och sedan ge dem vidare till sina barn 😉 Då blir det mycket billigare i längden 😛

   1. Jag håller helt med Linda, en bra, snygg, klassisk väska i läder håller många år. Hellre betalar jag 200€ för en väska med hög kvalité som håller i 10 år (minst) än 20€ för en väska som håller i ett år. Bättre för miljön är det också.

    1. Eller hur? Jag förstår väldigt bra att alla inte alltid är i ett sånt skede av livet att de har råd att lägga pengar på dyra väskor dock. Själv hade det kanske inte varit rätt läge för mig att köpa en dyr väska nu, men det här var ju en present, För många år sedan å andra sidan hade jag det själv mycket bättre ställt och då köpte jag t.ex min Mulberry! Så det kommer och de där perioderna när man har råd, men tycker absolut väskor (och skor och basplagg!) är värda att satsa lite mer pengar i för att sedan kunna användas i många år.

 3. Jag har varit beroende av handväskor i många år, och har ohälsosamt många liggande i garderoben. Dock har jag blivit ”äldre och visare” och investerar nu mer i kvalitetsväskor som håller en halv evighet med rätt skötsel. Först var det Guess men nu har jag fallit för Michael Kors och Marc Jacobs. Längtar tills jag kan utöka min samling med en cognacsbrun MK Jet Set Tote som matchar mina ballerinas från samma märke 🙂
  Supersnygg väska Linda!
  /Cessi

  1. Tack Cessi! 🙂 tror vi är rätt många som lider av ett litet väskberoende, men tycker också det är bra att då satsa i kvalitetsväskor. Dem kan man dessutom få en bra slant tillbaka för om man vill sälja vidare, medan billiga väskor inte värda ett dyft efter att man gått ut från butiken med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *