18.5.2016 – Väntar på skjuts

Punktering på bilen var det ja. Sitter därmed ganska strandad här hemma idag. Men om ungefär en halv timme plockar mamma upp oss då hon slutar jobbet, så åker vi med henne till Karis sen. Jag skall in till Böle och spänna tandställningen igen imorgon bitti, så vi stannar där över natten och så kommer pappa att vara med Minou medan jag åker in. Fördelen med att ha en pappa som är egenföretagare, att han kan flexa sina arbetstider lite! Det var ju det jag själv också tyckte var så skönt då jag startade webbshoppen. Men sen då jag öppnade butik rök ju den friheten helt och hållet, då var jag fast sex dagar i veckan. Inte precis en önskvärd jobbsituation. Men så klart något man får vara beredd på några år om man skall starta eget!

 image

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *