18.5.2015 – multitasking

Lilla M har precis varit ute och promenerat med farmor i en dryg timme, så jag hann både åka iväg och handla i lugn och ro, äta samt plocka undan allt stök som lämnats under dagen. Otroligt hur mycket man plötsligt hinner göra på en timme. Men inte så konstigt i och för sig, oftast är det multitasking som gäller. Tidigare idag kom jag till exempel på mig själv med att sitta och måla naglarna medan jag satt på toaletten… Multitasking, som sagt.

IMG_6029
Jag och M matchar varandra i rött idag. Jag i rött nagellack från Lindex, M i tights från Benetton (gåva från moster) och dad♥me sockor (second hand).


You may also like

Inga kommentarer

    1. När som helst! Ni får komma till Ekenäs en sväng i nåt skede, fast annars är jag ju nog i karis några gånger i veckan också! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *