18.4.2018 – trött morsa och trotsiga barn

Efter en natt med ungefär ingen sömn, en vecka med tre hårda matcher + träningar till på det och en storasyster som hade världens trots session innan dagis imorse så är jag helt slut idag. Både i kroppen och huvudet. Sov en halvtimme efter att jag lämnat Minou på dagis (Milton sov i bilen med babylarmet på) men vet inte om jag blev så mycket mer människa för det. Får tanka kroppen med kaffe idag och hoppas på en bättre sömn nästa natt.

Förutom alla matcher och träningar har jag också hunnit gå på vårens stora barnloppis som hålls varje år här i Ekenäs. Fyndade en massa kläder åt Milton i storlekarna 74 och 80, så nu känns det att han har ganska långt vad han behöver för tillfället. För drygt tie euro fick jag allt på bilden! Det behöver inte alltid vara så dyrt. Men tydligen randigt.

Minou hittade också en Elsa klänning åt sig som hon blev löjligt lycklig över. Så nu är det show här hemma varje ledig stund med sång och dans. Och lite skrik mellan varven då Milton river i hennes klänning.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *