18.4.2014 – incheckad

Har äntligen checkat in på hotellet och slängt ner mig i sängen för att vila benen lite. Båten var i land redan vid 6-tiden imorse, så har varit igång en god stund redan. Slöade först några timmar ute i Bromma på killens jobb innan jag mötte upp ”norrmännen” som också är i stan över påsken. Vi strosade i butiker inne i stan några timmar och åt kinamat i Kungshallen. Och nu har jag alltså nyss checkat in på hotellet.

image

Tänke slöa en stund och sedan kanske gå ner till köpcentret som hotellet ligger i och titta lite. Har egentligen ingen ork att gå i butiker mera idag, men att ligga på rummet ända tills kvällen då killen slutar jobba känns ju lite bortkastat. Dessutom börjar solen titta fram efter en dag med grått väder, så kanske jag skulle dra på mig ett par träningsbyxor och söka mig ut på en kort promenadrunda i området istället.

Lade förresten nu först märke till att bloggen inte fungerat på Bloglovin sen jag flyttade bloggen till WordPress (och ingen av er som följer via Bloglovin’ har sagt något!?). Men nu har jag fixat ett nytt konto så att uppdateringarna syns igen, ni måste bara uppdatera mig i er Bloglovin-lista! Det kan ni enkelt göra via länken här, eller trycka på Bloglovin ikonen i högerspalten (syns ej för er som läser via surfplatta eller telefon).

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *