18.3.2019 – matsals makeovern färdig

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

I slutet av förra veckan färdigställde jag mitt IVAR projekt i matsalen och jag är SÅ NÖJD med resultatet!  Det är mycket mer space att röra sig runt matbordet och så ser det ju bara megalyxigt ut. Nu är jag dock ännu mer besluten över att vi måste byta ut matsalsgruppen också, för den passar INTE ALLS in med resten av möblemanget.

Tyvärr är stolarna jag hade tänkt mig slutsålda och bordet jag sett på inte till kampanjpris längre. Så jag funderar och letar vidare! Kan tipsa om att Jotex har -20% på alla stolar några dagar framåt, ifall det är någon annan som går i stolbytartankar.

 

You may also like

5 kommentarer

  1. Snyggt! Har du 3st ihop eller hur gjorde du? Fick inte mängden med ben att stämma 😂 Sku själv behöva nåt i den stilen i framtiden, visst är det så att det är helt obehandlat trä?

    1. Tack! Jo, det är 3st skåp ihop i varandra därav mängden ben 😊 de är ursprungligen i helt obehandlat trä jo, så man kan göra lite vad man vill med dem.

  2. Hej såg detta inlägg nu, så duktigt jobbat Ivar skåpen blev gudomliga 😍 Hur gjorde du, är dem betsade eller målade,
    ? Vill så gärna återskapa detta med mina egna. Vilka produkter använde du? 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *