18.3.2017 – mama clothes

IMG_5963

Handlade min första gravidtröja någonsin via H&M:s webbshop härom helgen och hämtade idag ut paketet. Beställde också ett par mama-jeans (mitt andra par någonsin) och en simdräkt. Simdräkten får åka tillbaka men de två andra får definitivt stanna. Kände mig riktigt vårfräsch när jag drog på mig mina nya kläder. Annars går jag mest omkring och känner mig som en sunkig disktrasa hela tiden.

IMG_5965

Så vad har ni för planer denna kväll? Själv skulle jag ha lust att göra något, orkar inte ruttna hemma i soffan hela kvällen. Skulle man ändå kunna korka en flaska vin och unna sig ett glas eller två. Tror inte ett glas skulle göra någon skada, men ändå känns det fel så jag vet inte om mitt samvete skulle palla.

100CANON41

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *