18.2.2015 – vecka 31

Jag började dagen med ett rådgivningsbesök idag. Eller egentligen var det ju läkaren jag skulle gå till eftersom magmåttet senast låg lite för mycket i underkant. Men allt såg bra ut, det var antagligen bara bebisen som låg konstigt svängd sist. Nu ligger hon i alla fall med huvudet neråt och ryggen/rumpan längs högersida av magen. Sparkarna känner jag oftast på vänstra sidan av magen.

Jag hade nu gått upp 2kg sedan senaste vägningen för dryga två veckor sedan, oj haha! Men eftersom jag inte fått till det på toaletten på ett par dagar (mycket viktig info) menade hon att vikten kan svikta ganska rejält beroende på dagsformen. Annars var det bara hemoglobinvärdet som igen sjunkit för lågt och nu låg på 108, så det blir att börja käka järntabletter igen. Annars, alles good in the hood!

 imageMagen idag, när jag går in i vecka 31 (30+0)

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *