18.2.2014 – Godmorgon

Det här känns som en riktigt bra tisdag! Det var vårluft jag andades in när jag promenerade till jobbet imorse. Lovar. Den känslan förstärktes ytterligare när gårdskarln var i full fart med att sopa trottoaren utanför butiken fri från sand. Det om något är väl ett säkert vårtecken. Och så fick jag nyss en bekräftelse på att ett megastort lass vårkläder från Cheap Monday skickats iväg idag och borde anlända hos mig i slutet av veckan. Kan dagen börja bättre liksom? Jaaa, alla har vi våra olika sätt på att se vad som är en lyckad dag och inte, haha!
 
Ikväll tänkte jag plåta lite produkter till shoppen. Som den här baseball jackan till exempel. Jag är helt såld på den, så förbaskat snygg alltså! De här bilderna knäppte jag bara av som snabbast imorse för att jag inte kunde hålla mig. Nu kliar det i mina shoppingfingrar vet ni!
 
 Jackan hittar ni här.
 
 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *