18.12.2015 – inhiberad rådgivning

Egentligen skulle vi gå på 7-månaders koll förra fredagen, men jag avbokade eftersom jag kände att det skulle bli för hektiskt att åka fram och tillbaka mellan Karis och Ekenäs flera varv pga slutförsäljningsstarten. Och tur var väl det eftersom min anställda då blev sjuk och jag & Minou var tvungna att hoppa in och jobba. Vi bokade om tiden tills idag, men också idag får vi skippa. Jag ringde in och frågade om de ville att vi kommer trots att Minou är sjuk, men de tyckte det var bäst att vi stannar hemma. Helt förståeligt. Så nu får det bli läkare och 8-månaders kontroll om en dryg vecka istället.

IMG_6972

Alltså hur söt är hon inte här. En månad gammal ♥

Nu skall jag passa på att äta frukost i lugn och ro medan lilltjejen ännu sover. Later.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *