18.12.2013 – The Straight Version

Idag rykte håret på en omgång med plattången. Så nu ser det väl ut ungefär som det kommer att se ut framöver. Ännu en positiv sak med kort hår är att det nu gärna får vara lite halvsmutsigt hela tiden så jag får dränka det i torrschampo och andra volymgivande sprayer som ger lite stadga.
 
 
Angelina kläckte också idén om att en ombre kunde se fint ut i denna frisyr. Min första tanke var då nej, nej nej. Inga blekta toppar igen. Men hon menade ju inte så. Hon tänkte mer på att lägga en mörkare färg i roten, eftersom mina toppar ändå är rätt ljusbruna nu. Inte helt tokig idé måste jag säga. Där ser man, great minds don´t always think alike 😉
 
 
Har också en fantasi om vått backslick. Så förbaskat fint med sotade ögon och sliskigt bakåtslickat hår ju! Tänker mig lite Angelica Blick-ish typ. På nyår kanske? Vem vet.
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Så coolt med backslick och sotade ögon och Angelica Blick är ju verkligen såå snygg i det!

  Svar:
  ja herregud. Har på känn att det kanske inte skulle klä mig riktigt lika bra, men pröva kan man ju 🙂

  Linda

 2. Jag måste nog också göra något åt mitt kråkbo. Men fasiken, jag hatar att fixa det. Orkar liksom inte… så därför ser man ju ut som man gör. Haha

  Svar:
  Jag är nog ingen fixare jag heller, men gör man inget åt det när man har en sån här frisyr så ser det för jävligt ut, så man är illa tvungen! 🙂 Och så går det ju fortfarande att slänga upp i en svans då man verkligen inte orkar med något annat.. Så en page kanske vore nåt för dig också? 🙂

  Linda

 3. Jo svans måste man kunna ha, annars blir man nog galen 🙂 Mitt problem är att jag har ganska böjligt/lockigt hår och det blir oftast ännu lockigare när jag klipper kortare. Använder oftast plattång, kommer säkert att bränna bort mitt hår innan jag är 40.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *