18.11.2016 – Black & Cognac

Tjohoo, fredag idag! Kan inte fatta att den här veckan redan är slut. Fredagen till ära har jag klätt upp favorittröjan tillsammans med en skjorta och en klassisk svart klocka, för att få lite kontors-stuk på det hela. Det är ju så skönt när man kan sitta på kontoret i myskläder om man så vill (inga kunder ser ju ändå en där bakom skärmen), men jag tycker ändå man känner sig piggare och mer alert om man anstränger sig lite.

img_5387

img_5390copy

Klockan är förresten ny och jag märker nu att jag saknat precis en sån här i min smyckessamling. Jag använder väldigt lite smycken till vardags, men en klocka kan bidra med så mycket till helheten. Jag har en klocka i silver, en i guld och nu även en i svart och en i cognacsbrunt. Och så varvar jag mellan dessa enligt vad jag är på för humör, vad jag tycker passar klädseln och uttrycket jag vill ge.

img_5368

Klockorna kommer från Hexter&Baines och finns både i herrmodeller och dammodeller. Tips tips, julen närmar ju sig. Om man anmäler sig till deras nyhetsbrev får man dessutom en välkomstpresent på 150kr att handla för. Modellerna känns så klassiska och fina, de kommer säkert aldrig att gå ur mode. Älskar logon med örnen också, så fin!

img_5367

img_5394copy

Nu skall ni ha en riktigt fin dag, så hörs vi senare. Puss!

-inlägget innehåller reklamlänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *