18.11.2015 – Förmiddagsfunderingar

image

Glädjen att stiga in i köket på morgonen nu för tiden hörni. Tänk vad lite färg kan göra. För tillfället ligger Minou ute i vagnen och makaronilådan pöser på i ugnen, så jag skall passa på att gå över golven med dammsugaren ett varv innan Elin kommer på besök.

100CANON6

Det får bli en målarfri dag idag. Jag fick vägghyllan målad igår, så nu återstår bara väggarna till pannrummet. Ska försöka få dem målade innan vi sticker iväg till Vasa på fredag, men orkar inte stressa över det. På tal om Vasa och Galan så börjar jag däremot bli lite småstressad när jag ser alla blogga om sina gala-outfits. Jag har bara planerat min klädsel i huvudet än så länge, men så ser jag att jag och Michelle kommer att ha samma klänning, haha! Får väl trösta mig med att jag inte kan vara helt ute och cykla ifall jag väljer samma klädsel som en av de nominerade i bästa modeblogg-katergorin 😉 Nämen jag får se, ännu finns det ju tid att tänka om.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *