18.10.2015 – spontantrip västerut

Under helgen bokade jag resa över till Sverige, så redan imorgon faktiskt hoppar jag och Minou på färjan över till Stockholm. Kul! Hade ju fantiserat om att jag skulle göra många resor över i somras för att hälsa på killen när han jobbade och njuta av sommar-Stockholm, men så blev det ju verkligen inte. Främst för att han inte befunnit sig i Stockholm på hela sommaren, utan i Hällefors (en riktigt liten skit-stad). Vi åkte ju faktiskt dit en gång med ett par andra flickvänner, vilket var svinroligt. Men den här gången kunde de inte följa med på grund av jobb och skola… Meen, passar på att åka över en sväng i alla fall då de en gång jobbar i Stockholm.

imageSenaste besöket i Stockholm var i augusti då vi var där på bröllop, men då hann jag tyvärr inte njuta något av sommar-Stockholm.

Jag kommer att stanna ända till torsdag kväll, alltså tre hela dagar. Har storslagna planer inför de dagarna. Jag skall gå på loppisar. Besöka Barkarby Outlet. Hänga i Bromma Blocks. Förhoppningsvis träffa några kompisar? Och förstås, hänga med lilla familjen!

You may also like

Inga kommentarer

  1. det är något med sthlm, jag blir alltid på så gott humör när man läser om staden för att inte prata om när man besöker staden 🙂

    1. Ja, Stockholm skapar lyckorus! Även om jag egentligen inte skulle vilja bo här själv, så är det en härlig stad att semestra i! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *