18.10.2015 – Söndagslistan

Jag tänkte blogga igår kväll, men livet han ikapp mig och jag däckade bredvid Minou redan vid 22-tiden. Jag tänkte också blogga imorse, men då dök det en massa annat upp (läs: 2 avsnitt PH medan Minou sov). Nu har det redan blivit söndag och lunchtid, men jag tänker ändå köra lördagslistan som Maria hade på sin blogg igår. Fast det får väl bli en söndagslista nu istället.

Hur var natten?

Efter kl.03 var den rätt så bra, då vaknade vi bara två gånger tror jag. Innan det var det en hel del oroligheter dock. Jag var själv färdig att klimpa vid 20.30 då jag och Minou kom hem, men Minou vaknade till och ville absolut inte somna om. Efter 1h av vridande och gnyende tog jag upp henne och sitta och hon blev hur nöjd som helst! Där satt hon 10min och gnuggade sig i ögonen av trötthet, men sååå nöjd. Sedan somnade hon bums när jag lade ner henne igen 🙂 Så vi kom väl i säng nångång efter kl.22. Lördag kväll, paaaartey!

image

Vad har du gjort under morgonen?

Som jag sa, sett två avsnitt av Paradise Hotel. Packat upp spelkassen från igår. Vikt in rent byke i skåpen och lagt på en ny maskin. Dammsugit köket. Eldat i spisen.

Vad ska du göra idag?

Inte så mycket. Som bäst är Minous farmor ute och går med henne, så jag ska hänga upp byket som ligger i maskinen. Sedan hem till mamma&pappa på mat vid 15-tiden, tillsammans med syster+sambo.

Vad ser du mest fram emot?

Maten (är hungrig!) och umgänget hos mamma&pappa. Och en lugn kväll hemma med Minou.

Vilken typ av söndag kommer det att bli?

En mycket lugn en. Ingen träning och ingen stress att göra en massa. Tänker bara vara.

Vad ska du ha på dig?

Just nu sitter jag i tights och tröja, men ska väl nog dra på mig något lite vettigare innan jag sticker iväg till Karis. Antagligen jeans och t-shirt/tröja.

Vilka kommer du att hänga med?

Mamma, pappa, syster, sambo, Minou och Molly. Kvällen blir på tumis med Minou.

Vad ska du göra ikväll?

Beror lite på vad Minou gör. Men antagligen busa och mysa med henne. Sen se någon film eller serie när hon somnat.

Kan jag få en peppig söndagslåt?

Självklart. Fast peppig och peppig. Lite peppig kanske, mest fin. (Börjar nästan gråta av videon)

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej! Jag kom att tänka på när jag läste ditt senaste inlägg, att har du försökt sova igen lite på dagen, när M också sover? Med tanke på det struliga nätterna alltså. Kom att tänka på det bara när du skrev att du såg på serie. Fast för alla är det säkert inte lika lätt att somna på dagen. Minns bara att det var ofta min räddning då barnen sov dåligt. Stängde telefon o allt sånt och drig en filt över mig. Sååå skönt. 🙂

    1. Hej! Tyvärr har jag väldigt svårt att sova på dagen, och speciellt på förmiddagen då man just själv stigit upp 🙂 Oftast börjar jag fixa med något i städväg här hemma medan hon sover, så att titta på en serie är då det närmaste vila jag kan komma nästan. Oftast sover hon också så korta snuttar (om man inte är ute och promenerar med vagnen, men då är det ju ganska omöjligt att sova), så jag skulle knappast ens hinna få sömn innan hon var vaken igen…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *