18.10.2013 – fredag

Regn, regn, rusk, rusk. Stökväder, som de sa på nyheterna. Det tyckte jag var ett bra ord. Har ingen inspiration alls att klä på mig i sånt här väder, vill bara krypa in i något varmt och bekvämt. Så det var exakt vad jag gjorde imorse. Dök in i en stor polotröja och ett par medeltjocka leggings.
 
 
Det härliga Silver Plate Double Skinny bältet kommer från Hunkydory och är en riktigt fin detalj till en annars tråkig vardagsklädsel, som denna. Bältet är dock knepigt på det viset att det är ett bälte som skall ligga nere på höften. Det kommer inte att passa i midjan med vanlig fastsättning i din vanliga storlek, men det är gjort i mjuk läder så det går lika bra att använda som midjemarkerare om man knyter det istället! Jag har på mig bältet i storlek S, som är min vanliga klädstorlek. Men då passar fastsättningen alltså endast då jag har det vilande på höften. Men knutet i midjan, hur bra som helst!
 
 
Och så var det ju fredag igen också. Knasigt, hur fort veckorna går nu. Fast den här veckan har antagligen gått extra fort eftersom jag var ut på vift i början av veckan (läs: inköp i Stockholm). Helgen kommer att gå mycket i handbolls tecken med två matcher på agendan. Ikväll seriematch mot Dicken och imorgon cupmatch mot Åbo. Båda matcherna hemma som tur. (Så ni Raseborgare får gärna komma och heja på oss)
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *