18.1.2016 – På tumis

Det här kommer att bli en lite utmanande vecka för mig och Minou. Sambon är tillbaka på jobbet, mamma och pappa är i södern och svärmor är på arbetsresa. Så jag och Minou är på tumis hela veckan, utan barnvakter. Minous faster lovade dock att ställa upp som barnvakt medan jag har träning ikväll och då vi har match på lördag. På onsdagsträningen får hon hänga med Elin & Sigge. Så ganska bra ordnar det upp sig med vänliga själars hjälp! Min egen syster ids jag inte ens fråga, för jag vet att det handlar om sådana tider på dygnet då hon själv har fullt upp med kvällsstallet.

image

Igår hade vi pulk-premiär med Minou i det härliga vädret. Äntligen en dag med lite mänskligare grader, så man kunde vara utomhus. Kan inte påstå att hon verkade så himla förtjust över att åka pulka, men där satt hon snällt i alla fall. Hon var nog mest trött, för hon somnade som en stock på två sekunder när jag lade henne i vagnen efteråt.

image

image

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. aj Jocke orka upp och dra pulka :)..vet du fast jag skulle ha tid så skulle jag inte våga ta hand om henne helt själv! 🙁 hur söt hon är!

    1. jodå, han var nog uppe tidigt. Men tog nog två powernaps under dagen 🙂
      Vet du hon är nog nöjd bara man sitter bredvid henne på golvet eller om hon får vara i famnen, så det är nog inget farligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *