17.9.2018 – sjukstugan fortsätter

När den ena börjar vara på bättringsvägen, så står såklart nästa på tur. Jag pratar förstås om barnen. Efter nästan en veckas vakande av hostattacker och gråtfester med Minou så har febern nu tagit Milton. Kommer antagligen att bli en riktigt trevlig natt igen med andra ord.

Den här flunssan kom verkligen väldigt olägligt för min del. Mycket att göra på jobbet den här veckan eftersom min arbetspartner är på semester, så att vara borta känns nästintill omöjligt. Som tur har jag en snäll svärmor (som just blivit pensionär) som ställer upp och håller Milton imorgon så att jag kan åka på jobb! Minou får åka till dagis som vanligt, märkligt nog har hon knappt haft några symptom alls under dagarna, bara på nätterna. Och energi har hon, så hon har kommit rätt lindrigt undan trots allt tror jag.

Hur är det med er, har ni klarat er undan höstflunssan som går? Den verkar har slagit till rätt hårt här i våra knutar!

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Både ja och nej, S är ännu snuvig o hostig, vi har rdg nu på morgonen så får se om hon tycker fröken bör hållas hemma ännu… Hoppas inte men jag är själv VÄLDIGT i valet o kvalet, orken finns men då hon snorar så hemskt…? Svårt ibland det där.

    1. Ja, det är svårt att veta var man ska dra gränsen för att stanna hemma! Egentligen borde man ju inte föra flunssiga barn till dagis och smitta ner andra heller, men sen igen så finns ju bobban där redan eftersom det är därifrån den kommit.. hoppas saga blir i skick snart så kanske vi kan få till en lekdejt i nåt skede!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *