17.8.2016 – inskolningsdag 3

Vi började dagen med att försova oss imorse. Minou vaknar vanligtvis mellan 6.30-7.30, så jag använder helt enkelt inte väckarklocka längre. Men idag vaknade jag kl.8.40 och höll på att få en smärre chock när jag såg hur mycket klockan var. Sist hon sov så här länge var typ… Aldrig! Jag tror hon aldrig sovit längre än till 8.15 faktiskt.

Jag hade i alla fall planerat att vi skulle vara på dagis vid 9-tiden, så jag fick bråttom upp. Kilade ner och gjorde i ordning frukost åt mig själv och Minou och några minuter senare vaknade fröken själv. Vi åt, bytte blöja, klädde på oss och så drog vi iväg till dagis. Strax innan 9.30 var vi på plats och fick gå raka vägen ut på gården för att leka.

image

Nu är vi inne igen och jag sitter för första gången i ett annat rum. Än så länge har jag inte hört någon gråt, men det kan också bero på torkskåpet som brummar på bredvid mig och bedövar alla andra ljud. Men det får jag väl snart svar på, hur det gått alltså, när jag får gå med in igen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *