17.5.2016 – Dagens planer

Här sitter en med rak rygg och koncentrerad min och läser böcker för sig själv. Självklart måste alla böckerna i hyllan rivas ut innan man kan bestämma sig för vilken man ska läsa…

IMG_4318

Det blir dejt med Sandra och Saga idag igen. Vi ska äta upp lite kakrester från Sagas kalas, hehe. Sen ska jag ta mig ut på den där 10 kilometers länken som jag aldrig kom iväg på igår. Förutsatt att svärmor eller svärfar kan ha henne förstås. Annars får jag föra henne till Karis och själv gå på yogan som egentligen står på dagens schema. Skulle bara inte orka köra av och an dit idag eftersom jag måste till Karis både onsdag och torsdag igen… Nåja, det där klarnar väl under dagen. Nu skall jag lacka naglar och se ett avsnitt Game of Thrones medan avkomman sover. Bråda dagar 😉

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *