17.5.2015 – En tur i solen

Härlig dag idag! Jag har varit ute på min första ordentliga promenad med M och det var så varmt och skönt. M har nog tidigare varit ute och promenerat med både mormor och farmor, men jag har varit så pass öm i kroppen ännu att det inte känts helt bekvämt för mig. Nu väntar jag bara på att ömheten skall försvinna helt så jag kan börja gå lite längre sträckor och i raskare takt, men är inte riktigt där än…

  

Killen åkte precis iväg på jobb igen, efter närmare två veckors ledighet. Känns tomt. Nu skall jag alltså vara ensam med M i några dagar. Tror inte det blir några problem, det är ju ändå jag som är uppe med henne om nätterna och så, men klart det känns tryggare att vara två. Hon ligger bredvid mig i soffan och sover som bäst. Hon är inne på sin tredje timme och jag saknar henne redan, vill att hon ska vakna så jag får dofta och pussa på henne! Hjärtat.

  

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *