17.5.2015 – att underlätta vardagen

Blev så imponerad av Elins noppmaskin att jag var tvungen att springa in på Latvala här om dagen och köpa en egen. Haffade den sista i hyllan! Har inte hunnit testa den ännu, men vet att jag har en massa plagg (speciellt tröjor) i garderoben som behöver en omgång med den. Den kostade inte heller mer än en femma ungefär, vilket är ett rätt så billigt pris att betala för att få nytt liv i sina kläder! Tycker jag i alla fall.

  

Som vanligt när man går in på Latvala kommer man inte ut tomhänt. Eller med endast det man ursprungligen var ute efter. Inte den här gången heller. Jag fick med mig en hel påse med smått och gott. Mest tråkigheter som sköljmedel, nagelborste och en ny golvmopp. Men också en ny glasburk för bomullspads till toaletten. Älskar lådor och burkar av alla de slag. Allt som gör det lätt att organisera.

  
  

You may also like

Inga kommentarer

  1. Kommer du att skriva någon förlossningsberättelse? Skulle vara intressant att läsa om 🙂 grattis till er söta tjej!

    1. Ja, har nog tänkt göra det. Men har faktiskt helt glömt bort det… 🙂 det var ingen märkvärdig förlossning, rätt normal tror jag. Men också för egen skull vill jag nog plita ner några rader om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *