17.4.2014 – Ready for Stockholm

Vek försiktigt ner några skrynkliga skjortor bland med resten av Stockholmspackningen i min lilla kappsäck igår kväll och fyllde imorse på med smink/krämer/tandborste och annat som varit i bruk ännu under morgonen. Så nu tror jag mig har fått ihop en smart liten sammansättning av kläder som kan tänkas behövas under helgen. En blandning som borde passa all typ av aktivitet, man vet ju aldrig vad man hamnar på för evenemang där i storstan.

image

Kom på att det mesta säkerligen är stängt också i Stockholm under påskhelgen, men jag har ändå några få måsten att klämma in under lördagen som är vanlig dag. Dem kan ni läsa här på bloggen lite senare idag. Dessutom tidsinställer jag ett inlägg med några outfits från veckan tills ikväll. Vi vet ju alla hur bra det fungerar att surfa på färjan… Så hörs vi live från Stockholm nästa gång!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *