17.4.2013 – Le Shop

Ni har väl egentligen inte fått se hur butiken ser ut utifrån? Jag har alltså en fristående butik där man går in från gatuplan. Fasaden är aningen sliten, men som tur finns det planer på en ytrenovering inom kort! Jag har tre megastora fönster som gör att lokalen är väldigt ljus, vilket jag älskar! Alla fönstren har fått stora tejpningar med butiksnamn och webbadress, som Ika designat upp åt mig (hon gör alla mina affisher, logon etc). Reklamcenter i Ekenäs tryckte sedan upp dem åt mig och var här och tejpade fönstren i god tid innan öppning. Jag var väldigt nöjd med Reklamcenters bemötande och jobb, så jag kommer att använda dem även i fortsättningen när jag skall ha nya affisher och annat material upptryckt! Är ni i behov av någon typ av reklammaterial så kan ni läsa om deras tjänster här.
 
Ingången och ”lilla fönstret” (hoppas dörren får en uppiffning vid ytrenoveringen).
 
Två första fönstren längs gatuplan.
 
Sista stora fönstret (och jag!)

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *