17.3.2017 – Halvvägs

Igår gick jag in i vecka 20+0 i graviditeten, vilket betyder att jag nu är halvvägs. Hade rådgivning på morgonen och allt verkade fint. Förutom att mitt hemoglobin tagit en brant kurva neråt och sjunkit från 130 till 100 sedan mitt senaste besök. Inte så konstigt att jag känt mig lite hängig på sistone. Så nu blir det att käka järntabletter ett tag tills jag får upp det igen. Viktmässigt har jag nu gått upp 1,2kg sedan invägningen i v.8. Dryga två kilo från normalvikt skulle jag gissa. Det skall bli intressant att se hur viktuppgången skiljer sig den här gången från då jag var gravid med Minou. Jag har ju för mig att man alltid blir större vid andra/tredje/fjärde graviditeten än vid första.

IMG_5961

Magen har känts enorm de senaste dagarna, och väldigt spänd.  Speciellt mot kvällen. Då har jag stundvis riktigt jobbigt att vara. Vet inte hur jag skall ligga, sitta eller stå. Vad jag skall äta för att må bra. Eller OM jag ska äta. Mår helt enkelt lite småmystiskt vid slutet av dagen. Därför lägger jag mig typ aldrig efter kl.22 nuförtiden längre heller.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Intressant att följa graviditeten igen, har läst sedan du bodde i Norge! O stort grattis också! Måste bara påpeka att jag var minst med vår trea, som även var vårt minsta barn som nyfödd så betyder inte alltid att man blir större för varje gång 😉 lycka till o kämpa på med tröttheten!!

    1. Hej Mikaela! Vad roligt att du hänger kvar! 😊
      Okej, det var intressant att höra, hoppas detsamma gäller för mig. Vill ju helst hållas så ”liten” som möjligt så man inte ska få så tungt att vara..😄

    1. Det är klart att det inte behöver bli så nej 🙂 Men tror ändå chansen är större för mig att det blir så som får barnen så pass ”tätt”. Allt är säkert färdigt lite uttänjt lisom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *