17.2.2015 – att döda dötid

Det är en sån där äckligt tyst dag på jobbet (som det i och för sig varit hela februari) och kunderna lyser med sin frånvaro. Jaa,det riktigt kryper under skinnet på en då man ser på den växande räkningshögen som skall betalas för alla härliga vårkläder som redan kommit in. Nåja, inte så mycket jag kan påverka den obefintliga kundströmmen, så jag passar på att pröva lite kläder istället. Sånt som går på mig vill säga… Det blir mest koftor och blazers. Åååhh, vad jag längtar efter en normal kropp igen! Jag vill kunna gå med tighta smickrande byxor och välsittande blusar. Det har kommit in massvis av fina brallor som jag vill ha, men jag vet inte om jag skall våga mig på att köpa dem redan nu ifall min kropp inte sedan är helt densamma som innan graviditeten. Och blusarna är inte på något vis smickrande i det här skedet heller, de stramar åt över magen så man ser ut som.. Ja, jag vet inte vad… Men här är i alla fall en kofta och en blazer som jag gillar.

imageKoftan finns också i samma blåa färg som blazern.

 

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Nu har ju magen börjat synas ordentligt, superfin är den! Men jag förstår exakt känsla av att längta efter sin vanliga kropp på slutet, inte länge sedan jag själv var där 😉

  2. Jo, nu har den nog svällt till ordentligt! 🙂 Men jo… Längtar nog efter normala kläder ändå. Är du tillbaka i normal storlek redan eller? 🙂

    1. Inte riktigt än, tyvärr… Den här gången verkar det bli svårare att bli av med extrakilona 😉 Med Willy kunde jag ha mina vanliga kläder typ genast efter och jag gissar att samna kommer att gälla dig!

  3. Hej! Vilken fin kofta! Men jag hittade ingen blå på hemsidan? Hur är den i storlek? Får jag fråga vad du själv har för storlek på den?

    1. Jag har inga bilder på den blåa än, så har tyvärr inte fått upp den på nätet än! Jag tycker själv den är lite på större sidan kanske, eller den är väl sån i modellen. Det är storlek S som jag har på mig på bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *