17.2.2014 – New in from Mango

God måndag! Hoppas ni haft en fin helg? Fast jag mestadels bara tagit det lugnt så har jag inte hunnit med nära på allt jag tänkt mig. Det mesta som uteblev hade ändå med jobb att göra, så det är ju inte så farligt. Jobba kan man göra i veckorna. På helgerna måste man få ta det lite lugnt.
 
Visade ju er aldrig vad som fanns i Mango-påsen jag fick med mig hem från Gran Canaria, kom jag på. Jag hittade min svarta kjol till slut. Hade faktiskt tänkt mig en mer vippig en. Och jag hittade faktiskt en perfekt sådan också, men när jag prövade den så märkte jag att den modellen inte riktigt passade min kropp. Jag blev helt enkelt väldigt bred i den. Så det blev denna istället och jag är ruskigt nöjd med den. Det tåls att ha lite is i magen ibland, det man letar efter dyker nog upp till slut.
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *