17.11.2018 -vedarbete och frisk luft

Go´kväll på er! Vilken vacker dag vi haft idag hörni. Tänk att man glömmer bort alla gråa och trista dagar så fort man får se solen för en stund.  Jag och sambon har varit ute på stugan och röjt under dagen medan barnen varit hos sina mor- och farföräldrar. Minou har varit hos mormor & morfar medan Milton varit hos farmor & farfar. Minou sov övernatt i Karis igår och meningen var att vi skulle hämta henne när vi kom från stugan idag, men hon ville stanna en natt till så där är hon fortfarande 🙂

Det är helt sjukt hur mycket man får gjort på några timmar när inte barnen är med och man kan jobba effektivt! Vi fällde några mindre träd och samlade kvistar och stammar från tidigare vintrars trädfällningar i två stora högar som vi kommer att elda upp ännu under vintern. Hela tomten var täckt av träd när vi köpte stugan för ett par år sedan, men nu börjar där faktiskt se ganska hyfsat ut. Vi får ju så mycket mer sol in på tomten nu när träden är borta!

Nu på kvällen har vi varit hemma hos ett par vänner och ätit tortillas. Milton var dock en riktig gnällspik största delen av tiden, så det var ingen lugn och rofylld middag precis. Vet inte vad det är med honom men han har en riktigt gnällig period nu igen. Kanske är han frustrerad för att han vill säga så mycket mer än han klarar av, eller så är det tand 13 och 14 som just kommit igenom som stör honom? Eller så är det något helt annat. Vad vet jag. Hoppas bara det går över snart.

Nu skall jag kila i säng. Kommer nog att sova riktigt gått efter dagens kroppsarbete och all frisk luft.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *