17.11.2014 – Bloggkvällen på DinoDina

Anmälningstiden till bloggkvällen har gått ut och jag är jätte glad att så många visat intresse! Vi blir faktiskt hela tjugosex (ca?) stycken som kommer och minglar hit till butiken på kvällen! Typ 3st är väl avec till någon, men alltså över tjugo bloggare från runtom i trakten. Jätte kul! Kommer att lägga ut en lista på alla deltagarna innan bloggkvällen också, så har ni en chans att gå in och bekanta er lite med ansiktena ni kommer att få se här. Jag är verkligen jätte glad att det dyker upp folk, annars blir man ju inte så ivrig på att ordna sånt här framöver heller. Men nu vet jag att ni gärna går på sånt här, så då får vi väl se till att ordna med jämna mellanrum! 🙂

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Eller hur!? Jag hoppas också det skulle ordnas lite mer här i trakterna, och under vettiga tider. Allting ordnas alltid på lördagar under dagstid känns det som, eller andra tider som jag jobbar.. Grr…

      1. Ja de e trist när det sammanfaller tokigt. Ett café som öppnade förra veckan här i Ekenäs har faktiskt öppet till kl. 20 om kvällarna – kanske det kunde va en plats för bloggträff någon gång 🙂

  1. Jag tycker det är himla roligt att du ordnade nåt sånt här, och jag ser fram emot kvällen! 🙂 Tröjan jag köpte idag är förresten helt fantastisk, så skön och sitter jätte snyggt på!
    /Cessi

  2. Det kommer att bli sååå roligt! Tack Linda för initiativet, har längtat efter nåt sånthär också här i trakterna! Silje o jag kommer efter kl 19.. Skönt att inte vara den enda som är lite försenad haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *