17.10.2103 – inspirationstorsdag

Kickstartade dagen med ett riktigt inspirationsmöte. Smider planer som jag hoppas kan förverkligas, men först är det många bitar som måste falla på plats. Ni vet hur man ibland måste hitta på nya saker för att hålla glädjen och inspirationen uppe i vardagen? Tja, det är väl lite det jag gör nu. Men mer om det sen när och om det blir aktuellt!
Har ännu ett möte inbokat senare ikväll, men då om något helt annat. Skall ta en titt på ett nytt klädmärke som jag faktiskt inte alls känner till från förr. Blev uppringd och tipsad om det och jag är inte den som tackar tvärt nej till nya idéer, så titta kan man ju alltid.
 
Själv har jag myst in mig i en av förra höstsäsongens favorittröjor idag. Minns ni den här från Garcia? Den har hållit formen urbra och är väldigt skön, kommer nog att användas flitigt även denna vinter.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *