17.10.2018 – arbetsveckan i paket

I princip är arbetsveckan över för min del men vi har en kort kurs och månadsmöte på jobbet imorgon bitti som jag ändå ska gå på. Eventuellt stannar jag också och jobbar ett par timmar efter det.

Nu börjar jag komma in i den där perioden när man känner sig blek och trött hela tiden. Brukar ni också ha sådana perioder under hösten? Får nog ta och investera i en brun-utan-sol kräm! Har ni någon prisvärd favorit som ni kan rekommendera? Fast nu när jag tänker efter så fick jag faktiskt en kräm av mamma för ett tag sedan som jag inte prövat än. Den skall jag testa under helgen!

Nu skall jag krypa under täcket. Övernattar hos föräldrarna ikväll med barnen. Gonatt på er!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *