17.10.2016 – No time off

Här susar dagarna förbi utan att jag hinner sätta mig ner så värst många minuter åt gången. Om jag inte är i skolan så jobbar jag på med skolarbeten, tränar, leker med Minou eller står med en målarpensel i handen. Jag har inte ens haft tid att plita ner ett blogginlägg. Men från och med torsdag borde det lugna sig lite. Då har jag varken skola eller barnvakt. Fram till nästa måndag iaf, då drar rumban igång igen. Då skall jag ut på praktik fem dagar i veckan, ända fram till nyår! Minou kommer alltså att gå heltid på dagis under den här perioden. Hoppas hon trivs lika bra där ännu efter det. Just nu älskar hon dagis.

När jag kom hem idag på dagen väntade ett trevligt paket på mig vid dörren. Tyvärr passade inte innehållet, så jag skall försöka byta till en annan storlek. Lyckas jag haffa en annan storlek så skall ni få se vilken modell det är frågan om också 😉

img_5301

Nu skall jag hoppa i duschen och sedan sätta mig ner med lite skoluppgifter. Igen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *