17.1.2015 – vad gör ni ikväll?

Jag har förvandlat babysängen vi köpte på pryltorget för 15ege vit.

image

You may also like

Inga kommentarer

 1. Men det är ju så mysigt att pyssla inför bebis! Jag gjorde det inte igår kväll men umgicks med en istället! Gjorde noll att han spuglade lite på mig o inte var så lycklig pga magknip, mysig var han ändå <3 Lillskrutten i magen blev tydligen till sig o låg o sparkade på honom medan jag myste… Snaaaart får vi träffa våra 🙂 Tänk det.

  O jo, jag skrev faktist mys i olika former tre gånger i denna kommentar. Förlåt 😉

  1. Tycker det känns lite tidigt att ställa i ordning en massa redan, men lika bra att börja ta tag i lite åt gången kanske, så man inte behöver stressa sen 😊 tiden går ju ändå så himla snabbt nu tycker jag, så plötsligt är de här! 😊

 2. Vad fin den är 🙂 Roligt att kunna återanvända och förvandla det till något nytt med lite färg.
  Själv fick jag ett infall klockan 21:30 om att jag skulle testa hur det vore att länka med valpen som nu är tillräckligt gammal för det. Bra timing med klockslag och vänder (=snöslask) 😀

  1. Nåjo, kanske inte värt tiden gentemot vad man betalar för en ny. Men som du säger, kul att pyssla och kunna återanvända!
   Premiärlänk med valpen 21.30 på en lördagskväll i slask låter ju som en lysande idé! 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *