16.9.2018 – födelsedag, spädbarn och säsongstart

Igår firade vi mamma som fyllde år med tex-mex buffet tillsammans med familjen. Efter det åkte vi och hälsade på svägerskans nyfödda lilla tjej. Så söt alltså! ❤️

Där låg hon och sov snällt på mig i en timme ungefär. Märkligt hur fort man kan glömma bort hur SMÅ de verkligen är i början. Sååå härliga alltså.

Nu är jag i Karis igen, på väg på handbollsmatch. Säsongen drar igång idag och antingen är jag övertrött och yr efter senaste veckans nattvakande med flunssiga barn, eller också bara övertaggad, för jag tog en timme fel på starttiden! Jag åkte alltså en timme för tidigt till hallen, så nu är jag hemma hos föräldrarna på ett kort mellanstopp för att fördriva tiden. Aaargh, så störande!

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *