16.9.2016 – Semesterlektyren

Innan vi åkte iväg på resa svängde jag förbi Johanna och gick igenom hennes imponerande bokhylla. Lånade med mig några böcker som jag länge velat läsa. Jag började ju med Kepler serien i vintras, men hon kunde inte hitta Eldvittnet som står näst på tur, så jag gick över till en annan författare så länge. Sofie Sarenbrant. Har länge velat läsa hennes böcker också.

image

Den här högen fick följa med mig hem, men endast två hela vägen till Kroatien. De tre böckerna till vänster är alltså Sarenbrants, medan den längst till höger var något som Johanna rekommenderade mig, av hennes egen favoritförfattare. Den lär dock vara så kuslig att man inte vågar läsa den utan att få hjärnspöken. Anyway. Den och Visning Pågår fick följa med till Split och för tillfället är det den senare som jag fastnat i.

You may also like

Inga kommentarer

        1. Jodå, hittills har vädret varit jätte bra, men det har lovats lite sämre framöver. Så kanske jag får inklämt lite mer läsning då om det stämmer 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *