16.9.2014 – bloggtorka och trötthet

Shit, snacka om att ha bloggtorka nu alltså. Har noll inspis till vare sig bloggen eller något annat. Känner bara att jag vill lägga mig ner och sooova, är så trött hela tiden. Att jag sitter konstant vid datorn största delen av dagen hjälper antagligen inte så värst mycket heller, men då halva mitt jobb går ut på datorarbete finns det inte så mycket val. Skulle dock aldrig aldrig aldrig klara av att ha ett kontorsjobb där jag jobbade framför skärmen åtta timmar i sträck, varje dag. Nu blir det tidvis mer och tidvis mindre datorjobb. Just nu kommer det så mycket nyheter till butiken hela tiden, så jag har massor av produkter som skall matas in. Men där emellan är det bara underhållsjobb som inte kräver lika mycket tid, då kan jag fokusera på det kreativa i butiken istället.

Jag bjuder på två bonusbilder istället:

1. Jag på väg på match förra helgen

2. Min lilla panter caught in the moment

image

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *