16.8.2018 – nästa steg

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Igår tog jag det stora beslutet att jag tänker börja jobba lite igen. Ett beslut jag känner lite tudelat för. Jag har möjlighet att stanna hemma med Milton ännu ur ekonomisk synvinkel och borde kanske ta vara på tiden så länge jag kan. Men å andra sidan känner jag att jag håller på att bli galen vissa dagar. Milton är väldigt krävande på det sättet att han hela tiden skall klänga fast i en och gnäller och gråter mer än han är glad känns det som. Så just nu känns det som om jag behöver lite distans också.

Jag kommer därför att börja jobba 15-20h/vecka, uppdelat på tre dagar. Ungefär sex timmar per dag alltså. Tror och hoppas att det kan vara en skön lösning för oss alla.

Jag kommer att fortsätta där jag slutade, på en bokföringsbyrå här i byn. Ser fram emot att få fördjupa mina kunskaper i bokföringen och få lite mer erfarenhet inom branschen! Och jag ska ju inte ljuga, det kommer att bli skönt med lite extra slantar på kontot också. Speciellt så här till hösten då jag alltid är som mest sugen på förnyelse och förändring.

På tal om förnyelse och förändring. Ellos har just nu -20% på alla dam– & herrkläder OCH -20% på massvis av heminredningsprodukter från Ellos Home serien med koden 385705 (gäller t.o.m 20.8. Happy shopping!

 

You may also like

4 kommentarer

    1. Mm, kanske nog. Men fasar för inskolningen, det kommer att vara mycket gråt de första dagarna tror jag!

  1. Känner igen dom tankana. Jag har just börjat jobba halvtid och det är nog ack så bra för psyket. Även om också jag har ett sting av dåligt samvete då jag rent ekonomiskt kunde vara hemma. Lite gråt är det vid lämningar för vår del men annars trivs barnen superbra på dagis (den yngre är 1,5). Jag känner att jag orkar med barnen mycket bättre också när jag har fått lite paus. Månne det inte blir bra för er också!

    1. Ja, det är svårt när känslorna strider mot varandra… Men jag tror, liksom du, att jag har energi att vara en mer närvarande och gladare mamma sen när man inte är med barnen 24/7!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *