16.8.2017 – fyra av fem

Den här tappre krigaren har nu tagit sig genom fyra sjukhusbesök på fem dagar, och nästan sovit sig genom samtliga. Vilken munter start på livet, haha. Jag är nu första dagen feberfri på en vecka. Hade ändå fått en tid till mammografi och labb i Lojo tills idag som jag var tvungen att sticka iväg på och syster var snäll och skjutsade mig (tack!). Alla testerna såg bra ut och infektionsvärdet är nu nere på 94. Så snart hoppas jag att detta elände ska ge med sig helt! Är så trött på att sitta inne dagarna i ända. Och att vakna genomsvettig mitt i natten i dyblöta lakan. Så kanske det här utvecklas till något annat än en sjukblogg småningom!

Så fort jag får ork och energi skall jag förresten knåpa ihop en förlossningsberättelse. Vet att det finns många som hatar dem -men också många som älskar dem. Men allra mest vill jag ha den nedplitad för min egen skull.

 

You may also like

1 kommentar

  1. Hoppas de lättar snart! Kämpa på. Sov med handdukar under eller med typ badrock. Tyckte också de va jobbigt med blöta lakan, o de e ju inte helt bekvämt med frotté under sig men de suger lite upp de blöta o känns kanske lite behagligare i slutändan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *