16.8.2016 – Skolstart

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Idag har mitt Instagramflöde svämmat över av bilder på barn som börjat skolan. Är jag faktiskt så gammal att mina kompisar och bekanta har barn i skolåldern!? Galet. Själv jagar jag ju dagiskläder som bäst, eftersom jag inte vill att Minou går till dagis och förstör sina ”finkläder”. Men det skulle ju vara sååå mycket roligare att få klä ett skolbarn! I den åldern behöver man väl inte vara så rädd att allting blir smutsigt och förstört längre. Eller???

Här kommer ett par inspirationskollage på hur jag gärna skulle klä mina barn inför skolstarten. Lägger länkar till varje enskilt plagg under bilderna ifall det är något ni fastnar för och vill klicka hem till era små juveler. Använd då koden 345409, så får ni -25% på både kläder och skor (gäller bara barnprylar alltså) plus gratis frakt!

backtoschool

Collegetröja // T-shirt // Jeans // Jacka // Skor // Väska

 

backtoschool1

Collegetröja // Byxor // Jacka // Mössa // Skor // Väska

 

*Koden gäller t.o.m 28.8.2016

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *