16.6.2018 – från möhippa till soffan

Gokväll på er! Vad sysslar ni med den här fina lördagkvällen? Själv har jag varit på möhippa under dagen, men kom hem då gänget stack vidare på övernattningsevenemang. Har inga egna bilder eftersom jag tog ansvar över brudens pocketkamera hela dagen! Men bilder från dagen/kvällen lär ni säkert hitta på den här bloggen inom kort 😉

Nu har jag i alla fall lagt barnet (ja exakt, barnet i singular – den äldre bestämde sig för att hon skulle åka till mormors och morfars stuga för att övernatta där) och skall själv slöa i soffan en stund innan jag också lägger mig. Har en chokladplatta i kylen men den känns inte ens lockande ikväll! Mer sugen på knäckebröd med något gott pålägg, så tror jag kör på det som kvällssnacks. Ha nu en riktigt härlig kväll!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *