16.6.2015 – work work

I två dagar nu har jag suttit timtal framför datorn och jobbat. Sommar-rean drar strax igång på DinoDina.com och ni anar inte hur mycket jobb det ligger bakom den! Varje plagg ska uppdateras skilt för sig med nytt pris och kategoriseras in i rätt ”grupp”. Och det är ju inte bara ett plagg eller tio… Dessutom ska en annan 48-timmars kampanj upp ännu ikväll samt nyhetsbrev sändas ut. Så jo, jag ligger i!

city8_557db7e62a6b2221aa07c2c9

För att inte svimma av tristess över den obefintliga uppdateringen på den här bloggen, tycker jag ni ska gå in på Sofiasmode och ta en närmare titt på den snygga outfiten ovan, som hon fotat på uppdrag av mig till DinoDina. Jag älskar hennes outfits och bilder, så himla fina!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *